Trojni vodni filter EKO TRIS za vodovodno vodo Razširite

Trojni vodni filter EKO TRIS za vodovodno vodo

Novo

Trojni hišni filtrirni sistem EKO - TRIS je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt, stanovanjsko hišo ali stanovanje. Namestite ga neposredno za merilcem porabe vode. Uporablja se za pitno vodo, hkrati ščiti tudi pipe, tuš, WC kotličke, bojlerje, vodne grelce, pralne stroje, cevovode in druge hišne naprave.

Ve podrobnosti

145,18 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

Trojni hišni filter EKO TRIS 2 je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt.

V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 50 mcr. zadrži vse trdne delce v vodi večje od 50 mcr. Menjava vložka na 12 mesecev.

V drugem loncu filtra je nameščen kombinirani vložek filtra polypropylen s 25 mcr filtracijo ki ima na sredini nameščeno dozirno sredstvo polyphosphat, deluje proti vodnemu kamnu, anti korozivno in preprečuje vstop vsem trdnim delcem v vodi večjim od 25 mcr. Menjava vložka na 6 mesecev.

V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 5 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom, insekticidom, izboljša vonj in okus vode in hkrati zadrži vse trdne delce, ki so večji od 5 mikronov. Menjava vložka na 6 mesecev.

Uporaba: Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe, wc kotličke, boljer, prali stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.


Priloženi so tudi: ključ filtra, stenski nosilci filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.


Vhod/izhod: 19,05 mm (3/4'') ali 25,4 mm (1'')
Teža filtra: 4 kg
Filterni vložek: tip SX
Max.del. temp.: 30 stopinj C
Max. delovni tlak: 7 barov
Tesnjenje: z o-ringom
Vgradne mere:
Višina: 310 mm
Dolžina: 405 mm
Širina (z nosilcem): 155 mm

 

Montaža: Montiramo ga lahko neposredno za vodomerom ali hišno črpalko. Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno tesniti s TEFLONOM. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (bay pass).

Obvezna je uporaba gibljivih cevi.

Ohišje filtra za vodo je izdelano po predpisih EU: EEC 85/374. Filter vložki za mehansko čiščenje so izdelani po standardih EU: EEC 80/778.

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...