Spletna trgovina www.moja-voda.si je namenjena vsem tistim, ki se zavedate, kako zelo pomemben je poceni dostop do čiste in zdrave pitne vode ... Žal se tudi pri nas dviguje dovoljena raven onesnaženja (mehanskih in kemijskih delcev) v vodi, ki priteče iz naših pip, saj državna podjetja za zajem in distribucijo vode vse težje zagotavljajo standarde, ki veljajo za dovoljene vsebnosti onesnaženja v pitni vodi. Vedno večkrat morajo zaradi prevelike vsebnosti virusov in bakterij v vodi izvesti predozirano tretiranje vode s klorom (ali tako imenovane šok kloriranje), kar lahko vsak izmed nas v vodi iz pipe tudi opazi s pomočjo vonja in okusa. Vodni kamen je še najmanjša težava, s katero se spopadamo. Za organizem ni škodljiv, je pa toliko bolj za sistem vodovodne napeljave ter grelne in pralne naprave. 

V spletni trgovini www.moja-voda.si boste našli vse informacije o tem, kako rešiti probleme z virusi in bakterijami v vaši vodi, kako se spopasti z mehanskimi (rja, pesek, azbest, zemlja ...) in kemičnimi (pesticidi, insekticidi, atrazin, svinec, fekalije ...) nečistočami v vodi, kako se rešiti vodnega kamna, presežka klora ali kako čim bolj izkoristiti deževnico. Nudimo vam več možnosti za odpravo vaših težav, pa naj gre za sumljiv vonj, barvo ali okus. Zavedamo se, da se nevšečnosti z vodo razlikujejo od primera do primera, zato vam bomo skušali predlagati kar najbolj optimalno rešitev za vas. 

Lastnik spletne trgovine www.moja-voda.si je podjetje Jupitra, d.o.o. Eno od naših osrednjih vodil je, da je le zdrav človek lahko zadovoljen in srečen človek. Zato si prizadevamo, da bi delovali v dobro človeka in za njegovo blagostanje. Prepričani smo, da k temu pripomoremo tudi tako, da skušamo čim več uporabnikom z relativno nizkimi stroški zagotoviti čisto pitno vodo in s tem morebiti obvarovati okolje tudi pred kakšno odvrženo plastenko. A zgodba o škodljivosti plastenk je že velikokrat povedana in zapisana zgodba ... 

Ekipa spletne trgovine 
www.moja-voda.si


Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...