Dvojni vodni filter za vodo EKO TWIN 20 SAM samočistilni Razširite

Dvojni vodni filter za vodo EKO TWIN 20 SAM samočistilni

Novo

Dvojni hišni filter EKO DUPLEX 20 je idealna rešitev za obdelavo vode pri vhodu v objekt in ga namestite neposredno za merilcem porabe vode v stanovanjski hiši ali stanovanju. Omogoča filtracijo pitne vode, zaščito za pipe, tuš, wc-kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in ostale hišne naprave.

Ve podrobnosti

150,06 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

Uporaba: Dvojni hišni filter EKO DUPLEX 20 je idealna rešitev za obdelavo vode pri vhodu v objekt in ga namestite neposredno za merilcem porabe vode v stanovanjski hiši ali stanovanju. Omogoča filtracijo pitne vode, zaščito za pipe, tuš, wc-kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in ostale hišne naprave.

Opis:

V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 60 μm in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za povratno izpiranje trdnih delcev v vodi. S tem podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra in hkrati zmanjšamo stroške vzdrževanja filtra. Mehanski vložek filtra zadrži v vodi vse trdne delce, ki so večji od 60 μm. Magnetni nevtrlizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščiti pred vodnim kamnom in feromagnetnimi delci v vodi.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 5 mcr. višina 20'' in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati pa zadrži vse trdne delce , ki so večji od 5 mikronov. Priporočana menjava vložkov je šest mesecev.

Vgradnja: Vgradnja je možna neposredno za vodomerom. Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Pri montaži je potrebno tesniti s teflonom. Vgranja naj bo izvedena ob ohodnem vodu (bypass). Obvezna je uporaba gibljivih cevi.

Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Priključki filtrov so: 19,05 mm (3/4''), 25,4 mm (1'')

Max. delovna temperatura: 30° C

Max. delovni tlak pri hladni vodi: 7 barov

Črtna koda 19,05 mm (R ¾): 3830017086165
Črtna koda 25,4 mm (R 1): 3830017086172

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...