Pravno varstvo

1. PRAVNO VARSTVO:

Jupitra, poslovni inženiring, d.o.o. in pravne osebe in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko Figura-ms.si urejajo s temi splošnimi pogoji. Za vse morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani. Osebne podatke bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

2. Varovanje osebnih podatkov:Vse podatke, ki ste nam jih ali nam jih boste posredovali, bomo brezpogojno varovali kot poslovno skrivnost skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS,št. 59/99, 57/01, 59-2 /01).

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namene pošiljanja elektronskih novic. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer mora poskrbeti za varnost uporabniškega imena in gesla.

3. Zakon o varstvu potrošnikov:

Za vas smo pripravili tudi povezavo na zakon o varstvu potrošnikov, kjer se lahko seznanite z vašimi pravicami pri spletnih nakupih.

POVEZAVA


Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...