Dostava


Prodajalec se zavezuje, da bo naročeno blago dostavil v najkrajšem možnem času, to je največ v 7-ih delovnih  dneh od pisne potrditve naročila. Dostava se izvede na naslov, naveden v naročilu, razen če naslov za dostavo ni izrecno drugače naveden.

Delovni čas spletne trgovine je vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 15:30. Naročila, ki so oddana po 13:00 uri, bodo obdelana naslednji delovni dan. Obisk spletne trgovine na sedežu podjetja Jupitra d.o.o. je možen po predhodnem dogovoru.

Strošek dostave je viden v košarici in ga prodajalec zaračuna v skladu s cenikom Pošte Slovenije. V primeru, da se je s kupcem dogovoril za drugačen način dostave, se upošteva ta dogovor in zaračuna posebej v skladu z dogovorom.

V primeru, da znesek nakupa znaša nad 70,00 eur krije strošek poštnine za dostavo po Sloveniji Jupitra d.o.o. . V kolikor je znesek nakupa manjši od 70,00 eur znaša poštnina 3,50 eur.

Dostavo naročenih izdelkov izvaja Pošta Slovenije pod njihovimi pogoji in krije stroške do vstopa v stavbo. V primeru, da se kupec in Pošta Slovenije dogovorita za drugačno dostavo, to pomeni samostojen dogovor med njima in se zaračuna posebej.

Dostavi izdelkov, ki presegajo določene dimenzije in težo, se poštnina zaračuna posebej po ceniku Pošte Slovenije.


Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...