Trojni vodni filter EKO TRIPLEX 20 SAM MAG FOS, samočistilni za vodovodno vod Razširite

Trojni vodni filter EKO TRIPLEX 20 SAM MAG FOS, samočistilni za vodovodno vod

Novo

Trojni hišni filter EKO-TRIPLEX MAGO EKO - FOS 20 je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.

Ve podrobnosti

278,16 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

Trojni hišni filter EKO-TRIPLEX MAGO EKO - FOS 20 je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.

V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 60 mcr in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za povratno izpiranje trdnih delcev v vodi, s tem podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra in istočasno zmanjšamo stroške vzdrževanja filtra. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 60 mikronov. Magnetni nevtralizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra s 25 mcr filtracijo in ima v sredini vložka vstavljeno sredstvo proti koroziji. Vložek preprečuje vstop vsem trdnim delcem v vodi, ki so večji od 25 mcr. in deluje anti korozijsko. Priporočana menjavo vložkov na šest mesecev.

V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 5 mcr. višina 20'' in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom, insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati pa zadrži vse trdne delce, ki so večji od 5 mikronov. Priporočana menjava vložkov je šest mesecev.

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Uporaba: Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.

Vhod: 3/4˝ali 1˝ - 19,05 mm ali 25,4 mm.
Izhod: 3/4˝ali 1˝ - 19,05 mm ali 25,4 mm.
Filterni vložek : tip SX
Max.del. temp.: 30 stopinj C
Max. Del. tlak : 7 barov.
Tesnenje: z o-ringom

Črtna koda za filter R ¾ - 3830017085229
Črtna koda za filter R 1 - 3830017085236

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...