TROJNI HIŠNI FILTER EKO – TRIPLEX MAGO EKO – FOS 20 Razširite

TROJNI HIŠNI FILTER EKO – TRIPLEX MAGO EKO – FOS 20

Novo

Trojni hišni filter EKO-TRIPLEX MAGO EKO - FOS 20 je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.

Ve podrobnosti

341,48 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 70€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

7-letna tradicija.

Trojni hišni filter EKO-TRIPLEX MAGO EKO - FOS 20 je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.

V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 60 mcr in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za povratno izpiranje trdnih delcev v vodi, s tem podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra in istočasno zmanjšamo stroške vzdrževanja filtra. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 60 mikronov. Magnetni nevtralizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra s 25 mcr filtracijo in ima v sredini vložka vstavljeno sredstvo proti koroziji. Vložek preprečuje vstop vsem trdnim delcem v vodi, ki so večji od 25 mcr. in deluje anti korozijsko. Priporočana menjavo vložkov na šest mesecev.

V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 5 mcr. višina 20'' in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom, insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati pa zadrži vse trdne delce, ki so večji od 5 mikronov. Priporočana menjava vložkov je šest mesecev.

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Uporaba: Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.

Vhod: 3/4˝ali 1˝ - 19,05 mm ali 25,4 mm.
Izhod: 3/4˝ali 1˝ - 19,05 mm ali 25,4 mm.
Filterni vložek : tip SX
Max.del. temp.: 30 stopinj C
Max. Del. tlak : 7 barov.
Tesnenje: z o-ringom

Črtna koda za filter R ¾ - 3830017085229
Črtna koda za filter R 1 - 3830017085236

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...