Dvojni hišni vodni filter EKO - DUO Razširite

Dvojni hišni vodni filter EKO - DUO

ATLAS

Novo

V prvem delu filtra je nameščen mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. V drugi del filtra je nameščen vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr. Mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. je namenjen za mehansko čiščenje vode in zadrži vse trdne  delce v vodi, ki so večji od 25 mcr. Drugi vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr...

Ve podrobnosti

82,96 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

Dvojni hišni filter EKO - DUO

Delovanje:

V prvem delu filtra je nameščen mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. V drugi del filtra je nameščen vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr. Mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. je namenjen za mehansko čiščenje vode in zadrži vse trdne  delce v vodi, ki so večji od 25 mcr. Drugi vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr. je namenjen za zaščito proti: kloru, pesticidom, insekticidom, izboljša vonj, okus vode in zadrži vse trdne delce v vodi večje od 5 mikronov. Mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. Je potrebno zamenjati z novim na 12 mesecev. Vložek filtra aktivno oglje v granulatu se menja na 6 mesece.

Delovni pogoji:
Priključki filtrov so: R ¾", R 1"
MAX .obratovalni tlak pri hladni vodi je 8 barov.
MAX. temperatura vode je 45°C.

Mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. je namenjen za mehansko čiščenje vode in zadrži vse trdne  delce v vodi, ki so večji od 25 mcr. Drugi vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr. je namenjen za zaščito proti: kloru, pesticidom, insekticidom, izboljša vonj , okus vode in zadrži vse trdne delce v vodi večje od 5 mikronov. Mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. je potrebno zamenjati z novim na 12 mesecev. Vložek filtra aktivno oglje v granulatu se menja na 6 mesece.

Uporaba:
Filtriranje deževnice ali vode iz vodovodnega omrežja za pitno vodo je namenjena zaščiti pip, bojlerjev, pralnih strojev, cevovodov in za zaščito ostalih hišnih naprav.

Montaža:
Montiramo jih lahko neposredno za vodomerom ali hišno črpalko. Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti s teflonom. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (bay pas). Obvezna je uporaba gibljivih cevi!  

 

EU standardi:
Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda filtra R ¾" - 3830017086646
Črtna koda filtra R 1" - 3830017086653

 

Nadomestni filter vložki:
Vložek sintrano aktivno oglje 5 mcr.  - 38300170882624
Mehanski vložek polypropylen, pleteni - 3830017080514.

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...