Kombinirani vodni filter EKOMMAG SANIC Razširite

Kombinirani vodni filter EKOMMAG SANIC z magnetnim nevtralizatorjem

Novo

Vodni filter EKOMMAG je namenjen zaščiti armatur, vodovodnih napeljav, pip in naprav za gospodinjstvo. Poleg magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna ima tudi 5 mcr filter vložek z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterije pridejo v stik s filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog.

Ve podrobnosti

129,99 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 70€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

7-letna tradicija.

Vodni filter je namenjen zaščiti armatur, vodovodnih napeljav, pip in naprav za gospodinjstvo. Poleg magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna ima tudi 5 mcr filter vložek z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterije pridejo v stik s filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog. S tem preprečite nastajanje gojišč bakterij in ščitite vaše sanitarije.

Sestava filtra:

  • V filtru je poleg mehanskega vložka CPP- SANIC 5 mcr nameščen tudi magnetni nevtralizator. Ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljnjo rast bakterij. Priporočana menjava vložka je na šest mesecev. Magnetni nevtralizator spreminja strukturo vodnega kamna, tako da se ta ne lepi na vodovodne cevi in gospodinjske naprave.

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra, vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Uporaba: Filtriranje za zaščito za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj in za zaščito drugih hišnih naprav.

Microban antibakterijska zaščita: Antibakterijska zaščita je aktivna sestavina, ki so jo razvili v podjetju Microban in je vključena v proizvodni proces Atlas filtra. Pri proizvodnji se Microban zaščita doda v plastični kalup ter se tako prenese na celotno površino filtra, ki je izpostavljen stiku z vodo. Ko bakterija v vodi pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog.

Filter za vodo iz plastike in medenine ter sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda za filter R ¾˝, višina 10˝(veliko ohišje): 3830017089319
Črtna koda za filter R 1˝, višina 10˝ (veliko ohišje): 3830017089326

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...