Dvojni hišni filter za vodo Sanic - Eko Duplex Razširite

Dvojni hišni filter za vodo Sanic - Eko Duplex

Novo

Vodni filter Eko Duplex SANIC je rešitev, če želimo vodo očistiti bakterij. Saj poleg, filtra aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in trdnimi delci ter magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna, vsebuje tudi vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje.

Ve podrobnosti

148,84 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 70€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

7-letna tradicija.

Dvojni hišni vodni filter EKO-SANIC je rešitev, če želimo vodo pri vhodu v objekt očistiti tudi bakterij, saj poleg, filtra aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in zelo majhnimi trdnimi delci (do 10 mcr) in magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna, vsebuje tudi vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog. Poleg tega zadrži tudi vse delce, ki so večji od 5 mcr.

Sestava filtra:

  • V prvem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in in magnetni nevtralizator vodnega kamna.  Vložek aktivnega oglja je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom in insekticidom, izboljša vonj in okus vode ter hkrati zadrži vse trdne delce, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložkov je na šest mesecev. Magnetni nevtralizator vodnega kamna , ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.
  • V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani (melt blown) polypropylen CPP- SANIC 5mcr. SANIC melt blown polypropylen ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljnjo rast bakterij. Priporočena menjava na šest mesecev.

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Uporaba: Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito drugih hišnih naprav.

Microban antibakterijska zaščita: Antibakterijska zaščita je aktivna sestavina, ki so jo razvili v podjetju Microban in je vključena v proizvodni proces Atlas filtra. Pri proizvodnji se Microban zaščita doda v plastični kalup ter se tako prenese na celotno površino filtra, ki je izpostavljen stiku z vodo. Ko bakterija v vodi pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog.

 

Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt z pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda za filter R 3/4 - 3830017089272
Črtna koda za filter R 1 - 3830017082655

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...