Trojni hišni filter za vodo EKO TRIPLEX - SANIC Razširite

Trojni hišni filter za vodo EKO TRIPLEX - SANIC z magnetnim nevtralizatorjem

ATLAS FILTRI

Novo

Trojni hišni vodni filter EKO TRIPLEX -SANIC je optimalna rešitev, če želimo vodo pri vhodu v objekt očistiti bakterij, saj trojček poleg mehanskega vložka, ki iz vode odstrani trdne delce in magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna, ter aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in trdnimi delci, vsebuje tudi vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito.

Ve podrobnosti

267,18 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 70€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

7-letna tradicija.

Trojni hišni vodni filter EKO TRIPLEX -SANIC je optimalna rešitev, če želimo vodo pri vhodu v objekt očistiti tudi bakterij, saj trojček poleg mehanskega vložka, ki iz vode odstrani trdne delce (do 90 mcr filtracijo), in magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna, ter filtra aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in zelo majhnimi trdnimi delci (do 10 mcr), vsebuje tudi vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog. Poleg tega zadrži tudi vse delce, ki so večji od 5 mcr.


Sestava filtra:

  • V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 90 mcr in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za izpiranje trdnih delcev v vodi. S tem podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra in istočasno zmanjšamo stroške vzdrževanja filtra. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi , ki so večji od 90 mikronov. Magnetni nevtralizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.
  • V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom in insekticidom, izboljša vonj in okus vode ter hkrati zadrži vse trdne delce, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložkov je na šest mesecev.
  • V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani (melt blown) polypropylen CPP- SANIC 5mcr. SANIC melt blown polypropylen ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljnjo rast bakterij. Priporočena menjava na šest mesecev.

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.


Uporaba: Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito drugih hišnih naprav.


Microban antibakterijska zaščita: Antibakterijska zaščita je aktivna sestavina, ki so jo razvili v podjetju Microban in je vključena v proizvodni proces Atlas filtra. Pri proizvodnji se Microban zaščita doda v plastični kalup ter se tako prenese na celotno površino filtra, ki je izpostavljen stiku z vodo. Ko bakterija v vodi pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog.

Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt z pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda za filter R ¾ - 3830017089227
Črtna koda za filter R 1 - 3830017089234

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...