Vložek za reverzno osmozo - aktivno oglje - IN LINE Razširite

Vložek aktivno oglje carbon post za reverzno osmozo

Atlas Italija

Novo

Voda se pretaka skozi sistem za reverzno osmozo skozi tri filtre, ki najprej vodo očistijo mehanskih delcev(slaba – umazana voda se izlije v odtok), nato pa še skozi filter iz kapilarne membrane v rezervoar. Od tam  se voda pretoči še skozi filter iz aktivnega oglja. Pri pretoku skozi filter se odstrani med 96 in 99,9 odstotkov vseh v vodi raztopljenih delcev.

Ve podrobnosti

18,18 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

Vložek za reverzno osmozo iz aktivnega oglja - IN-LINE

Vložek iz aktivnega oglja izboljša okus, vonj in obarvanost - motnost vode, saj odstrani 99 odstotkov klora in organskih kemikalij.

Voda se pretaka skozi sistem za reverzno osmozo skozi tri filtre, ki najprej vodo očistijo mehanskih delcev(slaba – umazana voda se izlije v odtok), nato pa še skozi filter iz kapilarne membrane v rezervoar. Od tam  se voda pretoči še skozi filter iz aktivnega oglja. Do vašega kozarca pride le voda, ki je čista, brez kemikalij in drugih snovi, ki vanjo ne sodijo. Pri pretoku skozi filter se odstrani med 96 in 99,9 odstotkov vseh v vodi raztopljenih delcev.

V primeru, da je tlak nižji, je treba sistem za reverzno osmozo dodatno opremiti še s črpalko, ki zagotavlja tlak med 3 in 6 bari.

Črtna koda izdelka 3830017084116.

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...