Naprava za nevtralizacijo vodnega kamna – PRIZMAMAG R 1- 6/4 Razširite

magnetni prizmatični nevtralizator vodnega kamna

Novo

Magnet za mehčanje vode - nevtralizacijo vodnega kamna. Pod vplivom magnetnega polja, skozi katerega se pretaka voda, se struktura kristalov trdih snovi spremeni tako, da se nanje začnejo vezati molekule vode, kot priveski. Prevešene delce nosi voda s seboj po ceveh in po celotnem vodnem sistemu.

Ve podrobnosti

334,28 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

PRIZMATIČNA FIZIKALNA NAPRAVA ZA NEVTRALIZACIJO VODNEGA KAMNA - PRIZMAMAG


Težava:
Zelo trda voda lahko poškoduje naše naprave. Vodni kamen se nalaga na stenah cevi, v rezervoarjih in na grelcih. Na napravah lahko povzroči precejšnjo škodo, zelo se poveča tudi poraba električne energije za ogrevanje. Z debelino plasti vodnega kamna namreč raste tudi poraba energije. Poleg tega nastajanje vodnega kamna povzroča težave v industriji, v tehnoloških procesih. 

Kaj je »trda« voda?
Vodna podtalnica vsebuje različne rudninske snovi in minerale, pogosto največ kalcija in magnezija. Takšno vodo imenujemo »trda voda«. Slednja vsebuje različno število prostih ionov kalcija in magnezija (trde soli). Trdoto vode merimo v trdotnih stopinjah (nemških ali francoskih). Nemška trdotna stopinja pomeni, da je v litru vode 28 mg kalcijevega oksida ali 24 mg magnezijevega oksida oziroma mili ekvivalentov vseh snovi na 1 l vode.


Namen:
Pod vplivom magnetnega polja, skozi katerega se pretaka voda, se struktura kristalov trdih snovi spremeni tako, da se nanje začnejo vezati molekule vode, kot priveski. Privešene delce nosi voda s seboj po ceveh in po celotnem vodnem sistemu. Pod pritiskom v zaprtem sistemu (prostoru), pa se ti delci izločijo (aragonit). Trajanje magnetnega učinka je od 29 do 48 ur.
Z magnetnimi nevtralizatorji vodnega kamna so doseženi odlični rezultati na različnih področjih uporabe. Z uporabo naprave PRIZMAMAG lahko zmanjšamo nabiranje vodnega kamna tudi do 70 odstotkov - brez uporabe kemičnih sredstev, brez uporabe električne energije. Naprava prav zato ne onesnažuje narave, saj je z njeno uporabo tudi čiščenje lažje in ni potrebna uporaba agresivnih čistilnih sredstev.
Naprava PRIZMAMAG je majhna in njena montaža enostavna. Deluje brez električne energije in brez uporabe kemičnih sredstev.


Komplet vsebuje:
• napravo PRIZMAMAG

Montaža:
• Montaža prizmatično fizikalne magnetne naprave za nevtraliziranje vodnega kamna je enostavna in ne zahteva posegov v vodovodno instalacijo.
• Magnetno napravo enostavno namestimo na zunanji del cevi in jo rahlo privijačimo.
• Vgradnja je možna takoj za vodno uro pri vhodu v hišo ali neposredno pred potrošnikom, kot so grelnik vode, pomivalni in pralni stroj, kotli za centralno ogrevanje, kavni aparati in podobno.
• Priporočamo, da pred nevtralizator vgradite mehanski filter.


Standardi EU:
Plastični del filtra za vodo, medenina ter sestavni deli iz omenjenih materialov, ki so v stiku s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda filtra R ½ in ¾ (dolžina: 150; širina: 70; višina: 61;) 3830017082242
Črtna koda filtra R 1 in 6/4 (dolžina: 196; širina: 96; višina: 87;) 3830017082259

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...