Ionizator vode Razširite

Ionizator vode

ATLAS

Novo

Pitje ionizirane ali "žive" vode nas vodi k boljšemu zdravju. Reducirana bazična in s kalcijem obogatena voda z visoko pH vrednostjo ionizatorja pomaga obdržati ravnovesje med bazičnim in kislim v telesu. Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena za tehnološko uporabo.

Ve podrobnosti

1 199,00 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

IONIZATOR VODE

Namen:

Pitje ionizirane ali "žive" vode nas vodi k boljšemu zdravju. Reducirana bazična in s kalcijem obogatena voda z visoko pH vrednostjo ionizatorja pomaga obdržati ravnovesje med bazičnim in kislim v telesu. Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena za tehnološko uporabo. Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe in naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, grelna telesa itd. Na glavi filtra sta nameščena merilca vhodnega in izhodnega tlaka v filtru. Vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi večje od 100 mikronov (pesek, mulj, opilki).

Kje se uporablja:

Agrarna  področja z intenzivnim kmetijstvom in ostala področja z oporečno vodo.

Delovanje:
Ionizator vode proizvaja filtrirano ionizirano vodo s pomočjo računalniško vodene in nastavljive ionske separacije, ki poteka v ionizacijski komori s pomočjo titanovih elektrod, prevlečenih s platino. V ionizacijski celici se voda s pomočjo posebnih membran brez uporabe dodatnih kemikalij loči na:  
• kislo vodo s stopnjo pH 1–7 in
• alkalno/bazično vodo, kjer je pH vrednost med 7–14.

Ionizacija vode na tak način pomeni preoblikovanje molekul in zmanjšanje njihovega števila v gruči (clustru), veže proste kisikove molekule ter poveča koncentracijo koristnih mineralov, kot so kalcij, magnezij in kalij.


Uporaba alkalne / bazične vode
1. STOPNJA s pH 7,5–pH 8,5 - šibko alkalna voda za uporabo na začetku (4.7 dni), tako da se vaše telo počasi privadi na višjo pH vrednost. Mnogi boste odkrili, da je ta stopnja pravzaprav povsem ustrezna za vas.
2. STOPNJA s pH 8–pH 9 - šibko do srednje alkalna voda. Večina ljudi pije vodo 2. ali 3. stopnje. Ta stopnja je tudi najustreznejša za kuhanje riža in drugih žitaric – postanejo odličnega okusa.
3. STOPNJA s pH 8,5–pH 9,5 - srednje do močno alkalna voda. Odlična je za pripravo čaja ali kave, saj poudari okus in zmanjša grenkobo.
4. STOPNJA s pH 9,5–pH 10+ . močno alkalna voda, ki je primerna za kuhanje zelenjave! Alkalna voda bo odstranila grenkobo in pripomogla k ohranitvi bolj žive naravne barve. Za večino bo zelo močnega okusa in z močnim razstrupljevalnim učinkom.

Kisla voda ima tako antiseptičen kot antibakterijski učinek. Krči tudi kožo, tako da je primerna za uporabo v kozmetiki.
1. STOPNJA s pH 6,5–pH 5,5 - šibko kisla voda, ki je uporabna v ustni higieni za splakovanje ust ipd. Po umivanju zob jo grgrajte in jo uporabite kot naravno ustno vodo.
2. STOPNJA s pH 6–pH 5 - šibko do srednje kisla voda. Uporablja se za nego kože in glajenje gub. Uporabite jo lahko tudi kot naravno vodico po britju.
3. STOPNJA s pH 5–pH 4 - srednje do močno kisla voda. Uporabna je za čiščenje tal, pohištva in gospodinjskih aparatov.
4. STOPNJA s pH 4 in nižji - močno kisla voda. Uporablja se za sterilizacijske namene, z njo lahko sterilizirate rezila, tekstil, itd.

Montaža:
Montažo priporočamo v kuhinji nad ali pod pultom. Menjava vložkov ali kartuš predfiltracije ter revitalizatorja od 6 do 12 mesecev.

Prednosti:
čista pitna voda je vedno pri roki
kupovanje ustekleničene vode ni več potrebno
kava, sokovi, čaji in hrana bodo okusnejši
enostavno uravnavanje fazne koncentracije pH z devetimi stopnjami glede na namen uporabe
štiri–stopenjska predfiltracija s funkcijo samodejnega odpiranja in zapiranja
avtomatsko čiščenje elektrod iz platine in titana
nadzor nad življenjsko dobo filtra
izvajanje funkcij z glasbenimi ali glasovnimi sporočili in senzor za merjenje pretoka.

Standardi EU:
Ohišje filtra, plastični del filtra za vodo, medenina ter sestavni deli iz omenjenih materialov ki so v stiku s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda izdelka : 3830017086943

Napiši mnenje

Ionizator vode

Ionizator vode

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...