Znižano! Dvojni filter za deževnico Eco-Rain Sanic Razširite

AKCIJA - Dvojni filter za deževnico Eco-Rain Sanic

Atlas Italija

Novo

Dvojni filter za deževnico EKO-RAIN SANIC je namenjen filtriranju deževnice, ki jo uporabljate za sanitarno vodo. Poleg, vložka aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in trdnimi delci, vsebuje tudi vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje.

Ve podrobnosti

Opozorilo: zadnji kosi na voljo

82,84 €

z DDV

118,34 € z DDV

-30%

Brezplačna dostava nad 90€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

10-letna tradicija.

Dvojni hišni filter za deževnico EKO-RAIN SANIC je namenjen filtriranju deževnice, ki jo uporabljate za sanitarno vodo. Poleg vložka aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in zelo majhnimi trdnimi delci (do 10 mcr), vsebuje tudi 5 mcr vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog. S tem preprečite nastajanje gojišč bakterij in ščitite vaše sanitarije.

Sestava filtra:

  • V prvem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložkov je na šest mesecev.
  • V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani (melt blown) polypropylen CPP- SANIC 5mcr. Ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljnjo rast bakterij. Priporočana menjava vložka je na šest mesecev.

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra, vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Uporaba: Filtriranje za zaščito za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj in za zaščito drugih hišnih naprav.

Microban antibakterijska zaščita: Antibakterijska zaščita je aktivna sestavina, ki so jo razvili v podjetju Microban in je vključena v proizvodni proces Atlas filtra. Pri proizvodnji se Microban zaščita doda v plastični kalup ter se tako prenese na celotno površino filtra, ki je izpostavljen stiku z vodo. Ko bakterija v vodi pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog.

 

Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda za filter R ¾ - 3830017089296

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...