TROJNI VODNI FILTER ZA DEŽEVNICO TRIO EKO-RAIN DUO SANIC Razširite

TROJNI VODNI FILTER ZA DEŽEVNICO TRIO EKO-RAIN DUO SANIC

Novo

Trojni vodni filter za deževnico TRIO EKO-RAIN DUO SANIC je optimalna rešitev za filtriranje deževnice, ki jo uporabljate za sanitarno vodo. Trojček vsebuje dva vložka z Microban® antibakterijsko zaščito (25 mcr in 5 mcr) in aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in zelo majhnimi trdnimi delci.

Ve podrobnosti

Ta izdelek ni več na zalogi

205,55 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 70€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

7-letna tradicija.

Trojni hišni filter za deževnico TRIO EKO-RAIN DUO SANIC je namenjen filtriranju deževnice, ki jo uporabljate za sanitarno vodo. Trojček poleg prvega Microban® SANIC vložka, ki iz vode odstrani trdne delce (do 25 mcr filtracijo) in aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in zelo majhnimi trdnimi delci (do 10 mcr), vsebuje tudi tretji vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito (do 5 mcr). Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog. S tem preprečite nastajanje gojišč bakterij in ščitite vaše sanitarije.

Sestava filtra:

V prvem loncu filtra je nameščen pleteni SANIC® filtrer Microban 25 mcr z antimikrobsko zaščito. Microban tehnologija izkorišča poznane blocidne lastnosti srebra.
V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložkov je na šest mesecev.
V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani polypropylen CPP- SANIC 5mcr. Ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljnjo rast bakterij. Priporočana menjava vložka je na šest mesecev.
Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra, vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Uporaba: Filtriranje za zaščito za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj in za zaščito drugih hišnih naprav.

Microban antibakterijska zaščita: Antibakterijska zaščita je aktivna sestavina, ki so jo razvili v podjetju Microban in je vključena v proizvodni proces Atlas filtra. Pri proizvodnji se Microban zaščita doda v plastični kalup ter se tako prenese na celotno površino filtra, ki je izpostavljen stiku z vodo. Ko bakterija v vodi pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra onemogoči njihovo biološko delovanje in tako prekine njihov življenjski krog.

Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...