Filter za prho za filtriranje Legionelle Razširite

Filter za prho za filtriranje Legionelle

ATLAS

Novo

Onesnaževanje sanitarne vode z Legionelo je velik, po vsem svetu prisoten problem. Številne evropske države so sprejele predpise, ki zahtevajo vgradnjo naprav za preprečevanje širjenja Legionele v vseh bolnicah, hotelih, šolah in drugih javnih stavbah,...

Ve podrobnosti

169,58 €

z DDV

Brezplačna dostava nad 70€.

Hitra dostava ali osebni prevzem.

Omogočamo varen nakup.

7-letna tradicija.

Filter za prho HF, 0,15 mikronov z mikrofiltrirno kapilarno membrano za filtriranje Legionelle

Onesnaževanje sanitarne vode z Legionelo je velik, po vsem svetu prisoten problem. Številne evropske države so sprejele predpise, ki zahtevajo vgradnjo naprav za preprečevanje širjenja Legionele v vseh bolnicah, hotelih, šolah in drugih javnih stavbah, saj uporaba sanitarne vode za prhanje in kopanje v nasprotnem primeru ne bi bila mogoča.

Namen:
FILTER ZA PRHO HF je ročna prha z vgrajeno mikrofiltrirno membrano, ki zadrži Legionelo (pa tudi druge škodljive mikrobe) in zagotavlja varno vodo brez vpliva na kakovost vode s kemičnimi snovmi za dezinfekcijo.
Modul HF »Ster-o-Tap« s kapilarnimi membranami iz »votlih vlaken« v skladu s standardi 42 in 53, zagotavlja mikrofiltriranje delcev do velikosti 0,15 mikrona in zadrži tudi najbolj fine usedline in večino škodljivih mikrobov, vključno z legionelo, Escherichia coli in Vibrio cholerae.

Delovni pogoji:
•Maksimalni obratovalni tlak filtra je 6 barov.
•Maksimalna obratovalna temperatura je dosežena, ko ima voda 60°C.
•Maksimalni pretok 8 l/m pri 2 barih.

Modul HF je izdelan iz »high impact« HIPS polistirola, primernega za pitno vodo.

Montaža:
Priključitev in vzdrževanje sta povsem enostavna. Treba je le priviti ročno prho na standarden priključek na cevi ter v predpisanih presledkih, oziroma ko se zmanjša pretok vode, zamenjati modul HF.

Življenjska doba:
do 3000 litrov, odvisno od kakovosti vode (vrednost določena na osnovi pitne vode povprečne kakovosti v EU)

Standardi EU:
Filter vložki za mehansko čiščenje, plastični del filtra za vodo, medenina ter sestavni deli iz omenjenih materialov, ki so v stiku s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda filtra za prho: 3830017087780.

Napiši mnenje

Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...