Filtri za deževnico

Najdenih izdelkov v kategoriji 5.

Deževnica se lahko uporabi v gospodinjstvu za različne namene. Z uporabo vodnih filtrov za deževnico lahko to vodo pripravimo za splakovalnike, za tehnološko uporabo, za namakanje in zalivanje, pranje avtomobilov in še mnogo več.

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov

Sortiraj po:

Priključek
 • Dvojni vodni filter za deževnico

  Deževnica je lahko vir čiste vode. Dvojni hišni filter za deževnico se uporablja za zaščito pip, vodnih grelcev, pralnih strojev, cevovodov in drugih hišnih naprav. Izboljša tudi vonj in okus vode. Mehanski vložek filtra polipropilen 25 mikronov je namenjen mehanskem čiščenju vode, saj zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 25 mikronov.

  78,32 €
 • Filter za žleb

  Cevni filter za deževnico - filter za žleb.Filter je samočistilen in je namenjen za vgradnjo kot predfilter.

  108,58 €
 • Trojni hišni filter za deževnico EKO TRIPLE

  Trojni vodni filter za deževnico Eko Triple je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt in je namenjen za filtracijo deževnice in vodovodne vode za stanovanjsko hišo ali stanovanje.

  114,68 €
 • Dvojni filter za deževnico Eco-Rain Sanic

  Dvojni filter za deževnico EKO-RAIN SANIC je namenjen filtriranju deževnice, ki jo uporabljate za sanitarno vodo. Poleg, vložka aktivnega oglja, ki zaščiti vodo pred klorom, pesticidi, insekticidi in trdnimi delci, vsebuje tudi vložek filtra z Microban® antibakterijsko zaščito. Takoj, ko bakterija pride v stik s  filtrom, tehnologija na bazi srebra...

  118,34 €
 • EKO TRIPLE 20

  Eko triple 20 je filter za filtiranje deževnice. Trostopenjski filter omogoča povratno izpiranje prvega vložka, zadnji vložek z aktivnim ogljem pa je v velikosti 20" kar omogoča večji pretok pri filtraciji 5 mcr. Filter je primeren za filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe, bojlerje, pralne stroje, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.

  189,10 €
Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...