Vodni filtri za hišo

Najdenih izdelkov v kategoriji 22.

Vodni filtri za hišo so namenjeni za pripravo pitne vode v stanovanjskih hišah, objektih, kjer filter namestimo takoj ob vstopu vodovodne cevi v stavbo. Takšno vodo lahko uporabljamo za pitje, tuširanje, ...

Prikazujem 1 - 12 od 22 izdelkov

Sortiraj po:

 • Četvorček - hišni vodni filter Eko-Štiriplex

  Četvorček - hišni vodni filter EKO-ŠTIRIPLEX je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt, stanovanjsko hišo ali stanovanje. Uporablja se za pitno vodo, hkrati ščiti tudi pipe, tuš, WC kotličke, vodne grelce, pralne stroje, cevovode in druge hišne naprave. Z namestitvijo hišnega filtra EKO-ŠTIRIPLEX iz vode odstranite vse, kar vanjo ne sodi.

  408,70 €
 • Trojni hišni vodni filter Eko-Triplex

  Trojni hišni vodni filter EKO-TRIPLEX je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt, stanovanjsko hišo ali stanovanje. Uporablja se za pitno vodo, hkrati ščiti tudi pipe, tuš, WC kotličke, vodne grelce, pralne stroje, cevovode in druge hišne naprave. Z namestitvijo hišnega filtra EKO-TRIPLEX iz vode odstranite vse, kar vanjo ne sodi.

  299,25 €
 • Trojni hišni filter Eko Triplex MAGO EKO FOS

  Trojni hišni vodni filter EKO-TRIPLEX MAGO EKOS FOS je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt, stanovanjsko hišo ali stanovanje. Uporablja se za pitno vodo, hkrati ščiti tudi pipe, tuš, WC kotličke, vodne grelce, pralne stroje, cevovode in druge hišne naprave.

  290,24 €
 • Trojni hišni vodni filter EKO - TRIS 2

  Trojni hišni filtrirni sistem EKO - TRIS je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt, stanovanjsko hišo ali stanovanje. Namestite ga neposredno za merilcem porabe vode. Uporablja se za pitno vodo, hkrati ščiti tudi pipe, tuš, WC kotličke, bojlerje, vodne grelce, pralne stroje, cevovode in druge hišne naprave.

  208,38 €
 • Trojni hišni filter za vodo EKO - TRIO

  Trojni hišni filter EKO - TRIO je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje. V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 50 mcr. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, večje od 50 mikronov. V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra s 25 mcr...

  91,50 € 122,00 € -25%
 • Dvojni hišni filter za vodo EKODUPLEX

  Uporablja se za filtriranje pitne vode in kot zaščita za pipe, vodne grelce, pralne stroje, cevovode ter druge hišne naprave.

  145,49 €
 • Dvojni hišni filter za vodo EKODUPLEX-2

  Uporablja se za filtriranje pitne vode in kot zaščita za pipe, vodne grelce, pralne stroje, cevovode ter druge hišne naprave.

  165,92 €
 • Dvojni hišni vodni filter EKO - DUO
  -25%
  Izdelek v različnih kombinacijah
  Dvojni hišni vodni filter EKO - DUO

  V prvem delu filtra je nameščen mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. V drugi del filtra je nameščen vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr. Mehanski vložek filtra polypropylen 25 mcr. je namenjen za mehansko čiščenje vode in zadrži vse trdne  delce v vodi, ki so večji od 25 mcr. Drugi vložek filtra sintrano aktivno oglje CB 5 mcr...

  62,95 € 83,94 € -25%
 • Mehanski vodni filter 25 mcr Mehanski vodni filter 25 mcr
  -25%
  Izdelek v različnih kombinacijah
  Mehanski vodni filter 25 mcr

  Mehanski filter vložki zadržijo vse trdne delce v vodi, ki so večji od 25 mikronov (pesek, mulj, opilki). Uporablja se za pitno vodo in vodo, ki je namenjena tehnološki uporabi. Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe ter naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, itd.

  22,32 € 29,76 € -25%
 • EKOMMAG Vodni filter z magnetnim nevtralizatorjem

  Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena za tehnološko uporabo. Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe in naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, itd.. Magnetni nevtralizator je nameščen v sredini ohišja filtra in filter vložka. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov.

  86,01 € 114,68 € -25%
 • MANO - EKOMMAG kombinirani magnetni nevtralizator

  Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena za tehnološko uporabo. Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe in naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, grelna telesa itd. Magnetni nevtralizator je nameščen v sredini ohišja filtra in filter vložka. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov.

  189,10 €
 • Vodni filter - aktivno oglje carbon block - CB 5 mcr.
  -25%
  Ni več na zalogi
  Vodni filter - aktivno oglje carbon block - CB 5 mcr.

  Uporablja se za zaščito proti kloru in ostale organske vsebine, ki se nahajajo v vodi kot so: pesticidi, insekticidi, klor, trdni delci večji od 5 mcr, rji v vodi, apnencu, izboljša vonj in okus vode, deluje antikorozijsko.

  42,09 € 56,12 € -25%
Sprejmite

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o tem...